Favoriete Buitenlandse Youtubevideo’s

mylifeaseva

Hi! Sinds ik Teen Wolf heb uitgekeken ben ik maar bezig met het inhalen van youtubefilmpjes. Ik kijk vooral naar buitenlandse filmpjes, en vandaag ik wil ik mijn favoriete video’s aan jullie laten zien! Let’s begin!

Ik vind de filmpjes van Alisha echt heel leuk en ik hou van haar kledingstijl! Ik word ook altijd helemaal happy als ik zie dat ze een nieuwe shoplog online heeft gezet!

Ik mag natuurlijk niet vergeten om een filmpje van Beth erbij te zetten! Ik vind haar namelijk echt geweldig! Het is wel jammer dat ze het de laatste tijd zo druk heeft waardoor er amper filmpjes online komen.

Ik vind het altijd super leuk als mensen hun eigen stijl laten zien in een filmpje! Vaak haal ik er ook vaak inspiratie uit!

Soms vind ik het nog best wel moeilijk om goed een donkere kleur lipstick te dragen, gelukkig heeft Michelle Phan daar een filmpje over gemaakt! Hier ben ik haar heel dankbaar voor want een donkere kleur kan je al snel niet meer mooi staan. Helaas.

Toen ik dit filmpje voor het eerst zag moest ik keihard lachen! Sowieso is Eva denk ik wel mijn favoriete youtuber! Ik vind haar echt geweldig! Al haar filmpjes zijn wel het kijken waard!

Het begint nu wel steeds meer richting de winter te gaan en daarom probeer ik nu juist extra te genieten van de herfst aangezien dit mijn favoriete seizoen is! Hier nog een filmpje die heel goed bij de herfst past!

Ik heb inmiddels Teen Wolf al 2 keer uitgekeken, en vind het nog steeds een geweldige serie! Ik vind Lydia dan ook helemaal geweldig! Niet mijn favoriet van de serie van de meiden, nee dat is Malia, maar ik hou alsnog echt heel erg van haar stijl! Ik werd ook helemaal gek toen ik zag dat deze in mijn feed stond!

Ik heb hier heel erg aan gehad!

Wat zijn jullie favoriete series? Laat het me weten zodat ik een nieuwe verslaving kan krijgen!

Xx,

Rahma

Edit: Er is iets fout gegaan waardoor je niet meteen het goeie filmpje kan zien. Ik heb dit geprobeerd op te lossen maar het lukt maar niet. Sorry!

Advertenties

3 gedachten over “Favoriete Buitenlandse Youtubevideo’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s